Orașul Copiilor logo
KidZone

KidZone

Kidzone Cluj-Napoca ofera copiilor intre 2 si 16 ani cursuri de limba engleza.  Cursurile se tin la sediul Kid Zone de pe Calea Turzii nr. 29 dupa-masa, in timpul saptamanii. Intr-o grupa de curs sunt intre 2 si 6 copii. Grupele se formeaza atat in functie de varsta cat si in functie de nivelul de cunostinte de limba engleza. 

In principiu se organizeaza 2-3 sedinte pe saptamana insa orarul este flexibil si cine doreste poate face mai multe ore (de regula se solicita programe intensive in preajma examenelor). Se pot organiza si sedinte individuale. 

Kidzone ofera si program de cresa, dupa cum urmeaza:

Program:

- Program Pre Kindergarten Todler: intre orele 7.30 si 14.00- acest program se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 19 si 36 luni

- intre orele 15.00-20.00- programul de dupa-masa, conceput pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani

 Orarul activitatilor pentru programul de dimineata:

07.30-08.00: sosirea copiilor

08.00-10.15: dezvoltare personala prin intermediul unor activitati distractive

10.15-10.45: gustare

10.45-13.30: activitati educationale

13.30-14.00: preluarea copiilor de catre parinti

Tarife:

Program de 5 zile/ saptamana: 325 RON

Program de 3 zile/saptamana: 195 RON

In aceste preturi sunt incluse toate materialele necesare si nu sunt incluse scutecele si snacks-ul.

Activitati:

- Clubul de Engleza, prin intermediul caruia cei mici au ocazia sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare, dar si sa cunoasca civilizatia si cultura britanica si Americana

- Cooking and drama, activitate in cadrul careia copiii invata despre importanta consumarii unor alimente sanatoase si in general, despre nutritive. De asemenea, au ocazia sa isi dezvolte talentul actoricesc in engleza

- Tabara in Limba Engleza: aceasta este o tabara care se adreseaza copiilor cu varste intre 5 si 13 ani. Excursia se organizeaza in Muntii Apuseni, cu o durata de 8 zile- all inclusive. Zilnic 3 ore se va vorbi in engleza, iar obiectivele sunt: cunoasterea naturii si interactivitatea celor mici prin jocuri.

- Cresa in limba engleza: se adreseaza copiilor cu varste intre 18 si 42 de luni si are ca scop dezvoltarea limbajului, dar si dezvoltarea cognitiva, fizica, sociala si emotionala.

- Cursuri intensive de limba engleza: aceste cursuri sunt personalizate in functie de nivelul fiecarui elev si de cerinte. De asemenea, se fac si cursuri de pregatire pentru examene scolare si international.

Pentru prescolari cursurile tin de obicei o ora, din care o buna parte este dedicata jocurilor, cantecelor si poeziilor in limba engleza. Cu scolarii se lucreaza mai organizat, pe baza programei si manualelor scolare, iar cursurile tin o ora si jumatate. 

Profesorii care lucreaza cu copiii sunt fie absolventi de facultate de profil, fie posesori ai atestatelor de limba engleza (Teofel, Cambridge) si lucreaza deja de cativa ani cu copiii. 

Scris la: 2012-02-08 19:30:58


Adresa: Calea Turzii nr. 29

Cluj
Telefon:0721 548 698
Email: Email: kidzone72@gmail.com
Site: https://www.facebook.com/peopl...
Varste: intre 2 ani si 16 ani