Orașul Copiilor logo
Cheia Pony Park

Cheia Pony Park

Pony Park Cheia este inchis momentan.

Cheia-Pony-Park e un parc de aventură și distracții situat înainte de Cheile Turzii (1 km) in satul Cheia. Principalele atracții sunt: taurul mecanic, trenulețul electric, tiroliana, poneii și căutatul după aur in apă. Locul de joacă e amenajat sub forma unor mici trasee de parcurs plus o groapă generoasă de nisip; iar pentru căprioare, iepuri si ponei primiți o punguliță cu morcovi. Mai nou amenajate sunt hidrobicicletele de pe lac și comoara de pe insula piraților. Intrarea costă în pachet complet 50 lei/copil sau 35 lei fără călărie. Părinții intră gratis.

La intrarea în Turda este un sens giratoriu, de acolo se merge înainte. La al doilea sens giratoriu se ia la dreapta, direcția Alba-Câmpeni (este indicator). Imediat după ce treceți de o benzinărie trebuie o luați spre direcția Câmpeni  și nu spre Alba(este un alt indicator care vă indică drumul spre Câmpeni ). Se intră și se iese din satul Mihai Viteazul. La Ieșirea din Mihai Viteazul, faceți din nou dreapta spre Cheile Turzii. Se străbate satul în întregime și imediat după (intre satul Cheia și Cheile Turzii) e parcul Cheia-Pony-Park.

 

Activități:

- călărie ponei

- trenulețul electric

- "Santa Fe"

- tiroliana

- traseul aventura

- "Marele Canion"

- Taurul Furios

- "Bronco Billy"

- orășelul Vestul Sălbatic și Tabăra indiană

- Insula Comorii

- hidrobicicletele

- căutarea aurului

- ferma animalelor

 

Cheia Pony Park oferă două pachete de activități, Pachetul Complet și Pachetul fără călărie ponei.

Pachetul complet costă 50 de lei și cuprinde 1 tura călărie, 1 tura trenuleț, 1 tura taur mecanic și 1 tura hidrobiciclete. Restul activităților sunt nelimitate.

Pachetul fără călărie ponei costă 35 de lei, iar pentru fiecare copil pentru care este cumpărat  unul din cele două pachete intra 2 adulți gratuit! Copii sub 2 ani au intrarea liberă.

Pentru grupuri de peste 10 copii pachetul complet costă 40 de lei, iar cel fără călărie ponei 25 de lei.

Pentru adulții fără copii sau cu copii sub 2 ani preșul uni bilet este de 10 lei și include 1 tura taur mecanic, o tura hidrobiciclete si acces la toate expozițiile.

 

Parcul dispune de asemenea de un Salon bar tematic (Grota Piraților și Peștera Vestului Sălbatic) și o terasă (Terasa Butoaielor) unde se pot servi snackuri și înghețată și băuturi răcoritoare și alcoolice.

Există de asemenea o sală de petreceri pentru copii, cu program de funcționare sâmbăta și duminica între orele 10:00 – 14:00 și 15:00 – 19:00 în care se pot rezerva petreceri pentru copii.

   

Parcul este deschis in fiecare sâmbătă si duminica in perioada 1 mai - 30 septembrie.

 

 

Scris la: 2014-07-17 20:59:54


Cheia Pony Park Cheia Pony Park
Telefon:0743-107721
Email: Email: office@pony-park-cheia.ro, ponyparkcheia@yahoo.com
Site: http://www.pony-park-cheia.ro/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Che...